Search
Close this search box.

"best duo" collection

Qerpik DIY me fije. Inovacioni më i fundit i qerpikëve extensions në kushte shtëpie.

Hapi 1

Aplikoni Bond-in i cili siguron një mbajtje fortë dhe të qëndrueshme të qerpikëve

Hapi 2

Aplikoni qerpikët në pjesën e poshtme të qerpikëve natyral

Hapi 3

Duke përdorur pincetën, shtypni qerpikët nga Flutur me ato natyral

Hapi 4

Aplikoni Seal, e cila mundëson qëndrueshmërinë shumëditore të DIY Extensions

Social media wall

[instagram-feed feed=1]

DIY LASH EXTENSIONS

Të qëndrueshme deri në 7 ditë

aplikohen për vetëm 7 minuta