Search
Close this search box.
Fluturo në botën e bukurisë
FLUTUR x Salonet e bukurisë

Përse të bashkëpunoni me flutur cosmetics?

Mësoni më shumë rreth benefiteve që Flutur Cosmetics ofron për Salonet e Bukurisë

Zbritje ekskluzive

Porosite me shumicë shpërblehen me zbritje të mëdha! Sa më shumë blini, aq më shumë kurseni

Produkte të personalizuara

Krijoni brendin tuaj të qerpikëve me ndihmën tonë. Përzgjedhni formën, madhësinë, dhe materialin që dëshironi.

Produkte të personalizuara

Krijoni brendin tuaj të qerpikëve me ndihmën tonë. Përzgjedhni formën, madhësinë, dhe materialin që dëshironi.

Brendet që bashkëpunojnë me ne

Makeup looks me qerpikët nga flutur

Dëshiron të fillosh bashkëpunimin me flutur cosmetics?

Na kontakto përmes formës më poshtë