Search
Close this search box.

DIY LASH EXTENSIONS

Qerpikët inovative nga Flutur Cosmetics. Aplikohen për 7 minuta, zgjasin së paku 7 ditë. Kurseni kohë dhe para.

Mënyra e aplikimit

Hapi 1

Aplikoni Bond-in i cili siguron një mbajtje fortë dhe të qëndrueshme të qerpikëve

Hapi 2

Aplikoni qerpikët në pjesën e poshtme të qerpikëve natyral

Hapi 3

Duke përdorur pincetën, shtypni qerpikët nga Flutur me ato natyral

Hapi 4

Aplikoni Seal, e cila mundëson qëndrueshmërinë shumëditore të DIY Extensions