Search
Close this search box.

Pamje magjepsëse e qerpikëve DIY: Frymëzimi i të famshëmve për rekreacion në shtëpi

A jeni gati për ta ngritur lojën tuaj të qerpikëve në statusin e të famshëmve? Me fijet e qerpikëve DIY, arritja e pamjes ikonike të qerpikëve të famshëm në shtëpi nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Nga valëvitja flirtuese e Marilyn Monroe deri te syri mace dramatik i Beyoncé, le të eksplorojmë se si mund t’i rikrijoni këto stile magjepsëse hap pas hapi, të gjitha nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

1. Marilyn Monroe’s Flirty Flutter:

Vështrimi magjepsës i Marilyn Monroe shpesh shtohej nga qerpikët e saj flirtues dhe të valëzuar. Për të rikrijuar pamjen e saj ikonë, filloni duke përdorur një vijë të hollë eyeliner si udhëzues, aplikoni fijet e qerpikëve nga Seti i FLUTUR Cosmetics Natural me gjatësi mesatare përgjatë gjysmës së jashtme të vijës së sipërme të qerpikëve, harta e fijeve: 9, 10,10, 14. Shkoni gradualisht drejt këndit të brendshëm, duke siguruar që fijet të jenë të barabarta për një efekt natyral por voluminoz.

2. Beyoncé’s Dramatic Cat-Eye:

Beyonce është e njohur për stilin e saj të guximshëm dhe magjepsës, dhe qerpikët e saj dramatikë me sy mace nuk bëjnë përjashtim. Për të arritur këtë pamje të ashpër, filloni duke krijuar një formë eyeliner me krahë duke përdorur një astar të lëngshëm ose xhel.

Pasi lineri juaj të jetë perfeksionuar, është koha për të aplikuar fijet e qerpikëve. Zgjidhni grupe të gjata dhe voluminoze për të plotësuar formën dramatike me krahë. Filloni duke i vendosur fijet Voluminous Charm nga seti Empower Lash përgjatë këndit të jashtëm të vijës së sipërme të qerpikëve, duke u ngritur gradualisht drejt qendrës. Harta e fijeve është kjo: 10, 12, 12, 14, 16.

3. Eleganca klasike e Audrey Hepburn:


Audrey Hepburn mishëronte elegancën e përjetshme dhe pamja e saj klasike e qerpikëve nuk bën përjashtim. Për të rikrijuar stilin e saj ikonik, filloni duke përdorur fije qerpikësh nga seti Am to Pm me gjatësi të shkurtër deri në mesatare në bazë të kësaj harte: 9, 10, 11, 12. Aplikojini ato përgjatë vijës së sipërme të qerpikëve, duke u fokusuar në përmirësimin e vijës tuaj natyrale të qerpikëve në vend që të shtoni volum dramatik.

Si përfundim, me aksesin e seteve të fijeve të qerpikëve DIY, ju mund të rikrijoni pa mundim pamjet ikonë të qerpikëve të famshëm në shtëpi. Qoftë nëse jeni të tërhequr nga pamja flirtuese e Marilyn Monroe, syri dramatik i Beyonce-s, apo eleganca klasike e Audrey Hepburn-it, ka një pamje të qerpikëve të frymëzuar nga të famshmit për çdo stil dhe rast. Pra, kapni setet e tuaja të qerpikëve tek FLUTUR Cosmetics dhe bëhuni gati të verboni si yjet!

more insights