Search
Close this search box.

Përvetësimi i qerpikëve DIY extensions: Një udhëzues hap pas hapi për fillestarët

Në kërkim të rritjes së bukurisë natyrale, qerpikët DIY janë shfaqur si një ndryshim i lojës, duke ofruar joshjen e qerpikëve më të plotë pa telashet e rutinave të përditshme të grimit. Për ju fillestarët, zotërimi i aplikimit të qerpikëve DIY është një udhëtim fuqizues. Këtu është një udhëzues gjithëpërfshirës hap pas hapi, i shoqëruar me udhëzime të hollësishme, këshilla për aplikimin e duhur dhe njohuri për mjetet e nevojshme.

Hapi 1: Përgatitni hapësirën tuaj të punës

Përpara se të hyjmë në procesin e aplikimit, vendosni një hapësirë pune të pastër dhe të ndriçuar mirë. Blini setin tuaj të qerpikeve DIY nga më të mirët FLUTUR Cosmetics, i cili përfshin: 72 grupe qerpikësh që variojnë nga 8 mm në 15 mm për stilim të gjithanshëm, Bond dhe Seal (5mL/0,17 fl. oz secila) për një mbajtje të sigurt, Remover (5mL/0,17 fl. oz) për heqje të lehtë, dhe pinceta precize.

Hapi 2: Pastroni qerpikët natyralë

Sigurohuni që qerpikët tuaj natyralë të jenë të pastër dhe pa vaj. Përdorni një pastrues grimi pa vaj për të pastruar qerpikët tërësisht. Shmangni përdorimin e produkteve me bazë vaji pasi ato mund të ndikojnë në ngjitjen e grupeve të qerpikëve. 

Hapi 3: Zgjidhni dhe personalizoni fijet e qerpikëve

Seti i fijeve të qerpikëve DIY tlejon personalizim të qerpikëve në stile të ndryshme. Zgjidhni qerpikët bazuar në pamjen tuaj të dëshiruar, duke marrë parasysh gjatësinë dhe vëllimin. Hiqni butësisht grupet nga kutia duke përdorur mjetin Lash Grab(pincetën).

Hapi 4: Aplikoni Bond 

Lyeni një sasi të vogël Bond-it në qerpikë. Duke përdorur Bondin i cilit në dukje është si një maskare për qerpikët, shum lehtë i lyeni qerpikët tuaj natyral.

* Shmangni lyerjen e tepërt për të parandaluar grumbullimin apo ngjitjen e qerpikëve natyral.

Hapi 5: Aplikimi i qerpikeve DIY

Me saktësi dhe kujdes, vendoseni fijet e qerpikëve direkt nën qerpikët tuaj natyrale, sa më afër rrënjës pa prekur lëkurën. Përdorni presion të butë për të fiksuar fijet në vend, duke e mbajtur atë për disa sekonda për të lejuar ngjitjen e qerpikëve.

Hapi 6: Përsëriteni dhe personalizoni

Vazhdoni këtë proces, duke punuar nga këndi i brendshëm në këndin e jashtëm të syrit tuaj. Ndryshoni gjatësinë dhe dendësinë e fijeve të qerpikëve për një efekt natyral dhe të shkallëzuar. Bëni pushime nëse është e nevojshme për të shmangur tendosjen ose lodhjen e syve.

Hapi 7: Aplikimi përfundimtar i Seal

Pas aplikimit të të gjitha qerpikëve, rishikoni vijën e qerpikëve dhe përforconi çdo zonë që mund të ketë nevojë për mbështetje shtesë. Aplikoni një shtresë të hollë të fundit të Seal përgjatë vijës së qerpikëve për të siguruar një mbajtje të sigurt për 7 ditë.

Këshilla për sukses:

  • Praktikoni durimin: Merrni kohën tuaj me çdo aplikim për saktësi dhe rehati.
  • Shmangni mbi lyerjen: Përdorni Bond minimal për të parandaluar grumbullimin dhe parehatinë në qerpikët tuaj natyral.
  • Përshtatuni me formën tuaj të syve: Personalizojeni vendosjen e qerpikëve që t’i përshtaten formës së syve tuaj për një pamje natyrale.
  • Investoni në ndriçimin e mirë: Ndriçimi i duhur siguron saktësi dhe parandalon gabimet gjatë aplikimit.

Përvetësimi i aplikimit të qerpikëve DIY kërkon durim, praktikë dhe mjetet e duhura. Me përkushtim dhe vëmendje ndaj detajeve, arritja e rezultateve të cilësisë së sallonit në komoditetin e shtëpisë tuaj është e arritshme. Shijoni fuqinë transformuese të qerpikëve të përmirësuar bukur dhe besimin që ato sjellin në pamjen tuaj të përditshme! E dini se ku mund t’i gjeni dhe mos vononi, vetëm tek FLUTUR Cosmetics.

more insights