Search
Close this search box.

Fiona – L33

4.00

Customer Reviews

5/5

Qerpiket ma te mire qe kam pas najher. Super kualitet dhe stile shume te bukura.

5/5

Qerpiket magnetik jane shume t'lehta per te u aplikuar. Me kane shpetuar!!

Join Our Newsletter