Search
Close this search box.

Celebrity Style Set

Qerpik magnetik të ripërdorueshme deri 60 herë.

  • të punuara me dorë nga material mëndafshi
  • të përshtatshme për çdo forme të syrit
  • lajner magnetik kundër alergjisë/Latex free

Secila pako ka lajner të zi magneti brenda.

Seti përfshinë produkte nga Papillon Collection:

-Mourning Cloak
-Marblet White
-Monarch

Original price was: €45.00.Current price is: €25.00.

Customer Reviews

5/5

Qerpiket ma te mire qe kam pas najher. Super kualitet dhe stile shume te bukura.

5/5

Qerpiket magnetik jane shume t'lehta per te u aplikuar. Me kane shpetuar!!

Join Our Newsletter